8281 Szentbékkálla (HUN) – Veszprém

Pegazus, Szentbékkálla

fav icon
Land area 5.046 m² Purchase Price 790.000.000 HUF
Property ID HU22439280
Purchase Price 790.000.000 HUF
Available from According to the arrangement
Energy Certificate
Energy information At the time of preparing the document, no energy certificate was available.
Building Description
A von Poll Real Estate Magyarország exkluzív megbízása.

Kevés annyira szép, élhető és szerethető tájegysége van hazánknak, mint a Balaton-felvidékhez tartozó, tájvédelmi körzetté nyilvánított Káli-medence. Ez a csodálatos, szigorúan védett tájegység a különleges geológiai látványosságaival és a megmaradt régi építészeti örökségeivel megőrizte eredeti báját és szépségét.
Ebben a nagyon izgalmas közegben kínáljuk eladásra Szentbékkálla legmagasabb pontján, a templom mellett található „Pegazus” -t. Ez a Káli-medence legnagyobb épülete. amely a XVIII. században az Esterházy család dézsma és borospincéjének adott otthont. Ilyen meghatározó, ikonikus épület csak egy van a Káli-medencében és nem csak a lenyűgöző méretei miatt!
A Káli-medence mediterrán tündérvilága az utóbbi években jócskán felértékelődött, a lakosság összetétele megváltozott. Mindenki itt akar házat venni. Egyedi, minőségi pékségek, éttermek, borászatok, fagylaltozók, klubok nyíltak, az új közönség kiszolgálására. Valós és növekvő igény van a minőségi vendéglátásra és gasztronómiára.
A Pegazus a szó legjobb értelmében vett kultúr hely. Egy élő tér, a Káli-medence „romkocsmája”, amely rendkívül kedvelt esküvői és rendezvény helyszín. Valamint koncertek, kiállítások, minifesztiválok, zenés és filmes rendezvények, alternatív programok, gyermek foglalkozások, jóga kurzusok befogadó helye.
Most jött el az idő, hogy az épület a tetőtől a pincéig megújuljon: a gasztronómia, vendéglátás, borkultúra jegyében. Ehhez keressük azt a beruházót, aki a természeti és épített örökség ezen egyedi, nagy hagyományokkal rendelkező helyszínét a mai kor szellemében újra álmodja és megújítja.
Contact
Property request
  1. Send Email to Offerer

  2. MESSAGE:
VON POLL REAL ESTATE Budapest
Apor Vilmos tér 11
H-1124 Budapest