8237 Tihany (HUN) – Veszprém

Panorámás családi ház étteremmel Tihany szívében

Área ca. 198 m² Preço de compra 490.000.000 HUF
Número da propriedade HU22439264
Preço de compra 490.000.000 HUF
Área ca. 198 m²
Natureza Casa unifamiliar / Moradia
Disponibilidade consoante marcação de visita
Certificado Energético
Certificado energético N/A
Descrição do imóvel
Remek üzleti lehetőség!
Az északi part egyik legszebb településének, Tihany központjában taálható ez a panorámás családi ház, étteremmel és egy önálló apartmannal. Az étterem jól bejáratott, jelenleg családi vállalkozásként működik, egész éves nyitvatartással.
Az épület felső szintjén került kialakításra az elkülönített lakótér, melyben amerikai konyhás nappali, 4 fél szoba, fürdőszoba és wc található. A teraszról gyönyörű panoráma tárul elénk a belső tóra, illetve a Balatonra.
Az alsó szinten található az étterem belső helysége, kiegészítő helységekkel,a konyha és a terasz, valamint egy önálló apartman, melyben amerikai konyhás nappali, háló és fürdőszoba kapott helyet.
Tihany Magyarország egyik legszebb fekvésű települése, látványos táji és természeti adottságokban bővelkedő község a Balatonba nyúló Tihanyi-félszigeten. A község központjában áll a Tihanyi Bencés Apátság. A ma is működő apátság történelmi és művészeti jelentősége miatt kedvelt turisztikai látványosság. Innen nyílik a legjobb kilátás a Balatonra.
Contato
Solicitar imóvel
  1. Enviar e-mail para oferecer

  2. MENSAGEM:


Loja Budapeste
VON POLL REAL ESTATE Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 12.
H-1051 Budapest