1066 Budapest (HUN) – VI. kerület

Nappali plusz 3 hálószobás, polgári lakás a Teréz körúton

Área ca. 126 m² Quartos 4 Preço de compra 94.000.000 HUF
Número da propriedade HU22439234
Preço de compra 94.000.000 HUF
Área ca. 126 m²
Terrace ca. 2 m²
Disponibilidade consoante marcação de visita
Quartos 4
Certificado Energético
Certificado energético N/A
Descrição do imóvel
2 bejárattal rendelkező erkélyes polgári lakás eladó, liftes házban.
Lokáció:
A lakás a VI. kerület frekventált részén az Oktogon és a Nyugati tér között fél úton található.
Az M3-as metró Nyugati téri megállója 350 méterre, míg az M1-es kisföldalatti Oktogon megállója 400 méterre van, így mindkettő pár perces sétával elérhető. Elérhetőek a körúti villamosok megállói, a Nyugati térről és az Oktogonról számos buszjárat indul. A környék kiemelten fejlett infrastruktúrával rendelkezik. Sétatávolságban található orvosi rendelő, gyógyszertár, éttermek, pékség, bank, posta és a WestEnd bevásárlóközpont, valamint a Nyugati téri vasútállomás is. A Margit-sziget 2 megálló villamossal.
A ház:
A társasház rendezett, tiszta, folyamatosan karban tartott, patinás, nagyon szép állapotban van.
Az épület tervei 1889 januárjában készültek el, Illés Gyula műépítész munkájaként, Tekintetes Kúnosy Vilmos úr számára. A ház középudvaros, pince, földszint és négy emelet kialakítású, észak-keleti homlokzata a Teréz körútra, délkeleti homlokzata a Jókai utcára néz. A főhomlokzat gazdagabban díszített, és erkélyek is csak a körúti lakásokból nyílnak. Lift van. A társasházban rövid távú lakáskiadás nem engedélyezett.
A lakás:
A lakáshoz egy közel 2.5 méter széles, oszlopokkal és boltívekkel díszített loggián keresztül jutunk el a zárt lépcsőházból. A lakás ablakai és bejárati ajtaja előtti részen van hely növényeknek vagy akár egy kiülős szett számára is.
A lakás jelenleg is 2 külön bejárattal rendelkezik. Az egyik a főbejárat, mely a zárt lépcsőházból, a lakáshoz vezető impozáns loggiáról nyílik. A másik bejárat a régi cselédszoba és konyha felől található, ez a bejárat a körfolyosón keresztül közelíthető meg.
A két bejáratnak köszönhetően egy stúdiólakás leválasztható és külön lakrészként használható. A jelenlegi cselédszoba, konyha és kamra összenyitásával egy 30 nm-es, külön bejáratú stúdió lakás és egy 96 nm-es nappali + 2 hálószobás lakás alakítható ki. Lásd a mellékelt átalakítási tervet.
A nappali (29 nm) és a nagyobb hálószoba (20 nm) a Teréz körútra néz, a nappaliból nyílik az erkély (2.4 nm). A hálószobából és a folyosóról is megközelíthető a nagyobb fürdőszoba. Ez egy kádas fürdőszoba WC-vel, a fürdőszoba szellőzése megoldott a légudvarra. A második hálószoba (20 nm) udvarra néz és közvetlenül a bejárat mellett található.
A folyosóról nyílik a kisebb, zuhanyzós fürdőszoba. Itt is egy légtérben van a WC, ez a fürdőszoba is szellőzik a légudvarra. A bejárattól balra helyezkedik el a konyha és közvetlenül mellette a harmadik hálószoba (12 nm). Ezek ablakai a ház udvarára néznek. A konyhából nyílik egy több mint 6 nm-es kamra, amely szintén szellőzik a légudvarra. A lakás belmagassága 3,9 m.
Megőrizték az eredeti fa nyílászárókat és tokokat és a korabeli kilincseket. A nappaliban és a hálószobában még az eredeti belső spaletták is megvannak.
A lakás műszaki berendezései működnek, jelenlegi állapotában is lakható, azonban a mai kor igényeinek megfelelő minőséghez felújítása szükséges. A fűtést és a meleg vizet gáz cirkó készülék biztosítja.
Ez a lakás lakhatás vagy vállalkozás céljára egyaránt alkalmas. A pesti belváros nyüzsgése vonzó lehet fiataloknak, diákoknak, külföldieknek. A forgalmas környék miatt házban számos sikeres vállalkozás működik. Ajánlom irodának, stúdiónak, rendelőnek, esküvői ruha szalonnak is.
A lakáshoz tartozik kettő darab, a társasház pincéjében található, zárható saját tároló.
A közös költség 23.310 Ft havonta. Ez az alábbiakat tartalmazza: közös képviselet díja, takarítás, szemétszállítás, lift karbantartás, közös terek rezsidíja, felújítási alap. A ház anyagi helyzete rendezett.
Parkolás: a parkolás kerületi lakosoknak jelképes összegért vehető igénybe. Van a környéken számos parkolóház is.
Az ingatlan per-, teher- és igénymentes. Gyorsan birtokba vehető. Nézze meg, hívjon most!
Contato
Solicitar imóvel
  1. Enviar e-mail para oferecer

  2. MENSAGEM:


Loja Budapeste
VON POLL REAL ESTATE Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 12.
H-1051 Budapest