2045 Törökbálint (HUN) – Pest

Ha valami luxus, akkor az nézzen is ki úgy!

medence 20211115_092243 20211115_093228 nappali 2 nappali konyha háló fürdőszoba fürdő2 földszínt emelet 2021-06-21 (13)
Área ca. 240 m² Área do terreno 717 m² Quartos 6 Preço de compra 250.000.000 HUF
Número da propriedade HU21439137
Preço de compra 250.000.000 HUF
Área ca. 240 m²
Disponibilidade consoante marcação de visita
Quartos 6
Quartos 3
Casas de banho 3
Ano de construção 2022
Móveis Terraço, Piscina
Certificado Energético
Certificado energético N/A
Classificação energética A+
Descrição do imóvel
Egy igazi luxus otthon nem követi egy átlagos, jó minőségű, új építésű épület trendjeit, hanem diktálja azokat, vagy mindenféle stílusirányzattól függetlenül teljesen egyedi megoldásokat keres.
Így van ez ennél a kivételes háznál is: mediterrán hangulatával, minden kényelmével a luxust a hagyományt és a modernséget ötvözi.
Itt minden megtalálható, ami a kényelmes mindennapokhoz szükséges, sőt még annál is több: a nap energiájával kiegészített elektromos hálózat, kettős üvegezésű, nagy szigetelőképességű nyílászárók, távvezérelt biztonsági kapuk, kamerák és lámpák, mozgásérzékelő bejárati ajtó, nagysebességű internet, egyedi süllyesztett és távvezérelhető világítás valamint külön áramkör minden helyiségben.
Ez az otthon olyan magas minőségű természetes márvány és prémium minőségű gres burkoló lapok felhasználásával készül, amelyekkel csak nagyon kevés ház dicsekedhet Magyarországon.
A házon kívül a kerítés oszlopok mindegyike márvány burkolatot kap, míg a házon belül a lépcső lesz márvány. Mindkét szinten a fürdőszobákat és a konyhát, valamint a nappalit nagyon magas minőségű gres lap borít, sőt az egyedi tervezésű konyhabútor munkapultja is gránit.
A szülői háló melletti fürdőszoba SPA részében, melyet több személyre terveztek, teakfa burkolat, metszett üveg, mozaikkal burkolt török fürdő nyújt kikapcsolódást és felfrissülést.
Minden szobában padlófűtés gondoskodik a melegről valamint fan-coil berendezések csillapítják a nyári hőséget.
De ki ne felejtsük a kertben felépített BBQ-t valamint az infinity medencét és az azt körülvevő napozót, vagy a nagyvonalúan kialakított nappalit megnagyobbító teraszt, mely ideális exkluzív vacsorák elfogyasztására családjával és barátaival. De ha már szórakozásról van szó, akkor az új tulajdonos a ház alatt kiépített 40 és 80 nm-es helyiségekben akár mozi- vagy hobby szobát is kialakíthat.
És, ami a legfontosabb: most ez kulcsra készen, idei költözéssel lehet az Öné. A látványtervek nem csupán az ötleteket hanem a magvalósítást tükrözik.
A látványterveken szereplő bútorok is elérhetők, külön megállapodás szerint azok is az új tulajdonos kényelmét szolgálhatják - a kanapétól az evőeszközig. Ide elég csak egy bőrönddel költözni.
Contato
Solicitar imóvel
  1. Enviar e-mail para oferecer

  2. MENSAGEM:


Loja Budapeste
VON POLL REAL ESTATE Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 12.
H-1051 Budapest