VERTICAL-CENTER
NEW BUILDING PROJECTS

VERTICAL CENTER

Living in one of the most sustainable building in Amsterdam. Vertical uses the sun, the wind and stores heat and cold in the ground. Rainwater and warm water are optimally (re)used. Green facades and roof gardens ensure that the building heats up less quickly. Top design by 5 Dutch renomated architects.

VERTICAL is a place where you come home. With a number of fixed basic values in addition to your own home, such as a bar/restaurant, a gym and workspace. We understand that you want to be provided with more conveniences in the city 'on demand'. That is why VERTICAL offers facilities that are shared with other residents, local entrepreneurs or guests.

Situation
Sloterdijk is still undiscovered. VERTICAL is one of the pioneers of the future Sloterdijk-Centre. The location in relation to the ring, but also Amsterdam Sloterdijk station for traveling by train, bus, tram and metro is excellent. The area around Amsterdam Sloterdijk station is rapidly transforming from an office location to a mixed residential and working area with around 4,500 new homes. There is also more and more to do in and around Sloterdijk. Various commercial facilities will also be included in the various new developments around VERTICAL, including catering and shops.

VERTICAL CENTER

VERTICAL CENTER bouwnummer 269

Great living in a double ground floor house completely surrounded by greenery in an up-and-coming neighborhood!

This beautiful newly built apartment (162 m2) is spread over two floors and has 3 bedrooms, bathroom, a separate toilet, storage room and a terrace (approx. 10 m2).

LOCATION

The area around Sloterdijk Station in Amsterdam-West is rapidly transforming from a location with a monoculture to a mixed living and working area. It's a real hub location. Nice to stay in, easy to go out. VERTICAL is within walking distance of the Amsterdam-Sloterdijk train, bus and metro station. Within fifteen minutes you are at Schiphol Airport or the center of Amsterdam, with ten minutes by bike you are in Westerpark and the sea is half an hour away for a day at the beach.

CITY APARTMENT/LAYOUT

The apartment is on the ground floor of the small-scale project and is spread over two floors.
Entrance; direct access to the spacious living room. The living room has a dining area at the rear and a sitting area at the front. There are also a separate toilet, storage room and a terrace.
Via the stairs at the height of the living room there is access to the first floor.
First floor: Landing with access to all areas. All three bedrooms (10 to 14 m2) are located at the rear. There is also a bathroom with a bath, walk-in shower, double sink and toilet.

VERTICAL

The apartment is part of the Vertical project, which consists of 3 sub-areas: “East” with a high tower with 112 apartments, “Center” with 14 city and garden apartments in low-rise buildings and a medium-high tower “West” with 42 rental apartments. The project was designed by 5 Dutch architects and fully meets today's wishes in the field of sustainability: Vertical will be one of the most sustainable buildings in the Netherlands. In addition, plenty of thought has been given to having outdoor and work space. The design is organic because of the greenery through the vertical gardens. Due to the transformation of the neighborhood from a business district into a diverse neighborhood as a residential and work area, the “shared living” concept has also meant that there is a sense of cosiness. Meeting friends or neighbors is possible on a floor in the residential tower. In addition, the complex has a bar/restaurant, a gym and communal workspace.

VERTICAL CENTER
VERTICAL CENTER
VERTICAL CENTER

Project features:

  • 3 bedrooms
  • Terrace
  • Separate toilet
  • Storage
  • Purchase price is based on perpetual surrendered leasehold
  • Possibility to buy a parking space in the underground garage for € 45,000 or a double for € 60,000
  • Delivery does not include kitchen, wall and floor finishing
  • Expected delivery Q1-2023
  • Sustainable: the building uses the sun, the wind and stores heat and cold in the ground. Rainwater and warm water are optimally (re)used. Green facades and roof gardens ensure that the building heats up less quickly.
  • Project notary: Brummelhuis Notariaat
Aqualina-Exterior1
Páratlan Luxus Budapesten
Páratlan Luxus Budapesten