1043 Amsterdam (NLD)

Stadwoning (bouwnummer 262)

fav icon
Living Space ca. 147 m² Rooms 4 Purchase Price 875.000 EUR
Property ID NL22185369
Purchase Price 875.000 EUR
Living Space ca. 147 m²
Available from According to the arrangement
Rooms 4
Energy Certificate
Energy information At the time of preparing the document, no energy certificate was available.
Building Description
Geweldig wonen in een duurzame Stadswoning geheel in het groen in een opkomende buurt!

Dit prachtige nieuwbouw appartement (147 m2) verdeeld over twee woonlagen is onderdeel van het duurzame nieuwbouw project VERTICAL en beschikt over een woonetage met open keuken, 3 slaapkamers, badkamer, 2 separate wc’s, inpandige berging en terras (ca. 14 m2) en is gelegen op steenworp afstand van Station Sloterdijk.


LOCATIE
Het gebied rond Station Sloterdijk in Amsterdam-West transformeert in een rap tempo van een locatie met een monocultuur naar een gemengd woon- en werkgebied. Het is een echte hub-locatie. Nice to stay in, easy to go out. Zo is trein-, bus- en metrostation Amsterdam-Sloterdijk op loopafstand, sta je binnen een kwartier op Schiphol Airport of het centrum van Amsterdam, ben je met tien minuten fietsen in Westerpark en op een half uur rijden ligt de zee voor een dagje strand.


STADSWONING/LAYOUT
Het appartement ligt in de middelste en tevens laagste toren, Vertical Center, verdeeld over de begane grond en de entresol verdieping.

Begane grond: Direct toegang tot de ruime woonkamer. De woonkamer is een speelse ruimte met verschil in hoogte, open keuken en een ruim aanpandig terras. Aan achterzijde is er een hal met aparte wc met fontijntje, een interne berging met wasmachine aansluiting en een trap naar de slaapverdieping.

Entresol verdieping: Ruime overloop met toegang tot alle ruimtes. De drie slaapkamers zijn aan voorzijde gelegen, in het midden een tweede separate wc met fonteintje en een berging. Aan achterzijde de badkamer voorzien van ligbad, douche en dubbele wastafel.


VERTICAL
De stadswoning maakt onderdeel uit van het project Vertical dat bestaat uit 3 deelgebieden: “East” met een hoge toren met 112 appartementen, “Center” met 14 stads- en tuinwoningen in laagbouw en een middelhoge toren “West” met 42 huurwoningen. Het project is door 5 Nederlandse architecten ontworpen en voldoet helemaal aan de hedendaagse wensen op het gebied van duurzaamheid: Vertical wordt één van de duurzaamste gebouwen van Nederland. Daarnaast is er volop gedacht aan het hebben van buiten- en werkruimte. Het ontwerp is organisch vanwege het vele groen door de verticale tuinen. Vanwege de transformatie van de buurt van business district naar een diverse wijk als woon- werkgebied is er ook gedacht aan gezelligheid door het “shared living”- concept. Vrienden of buurtgenoten ontmoeten is mogelijk op een etage in de woontoren. Daarnaast beschikt het complex over een bar/restaurant, een gym en gemeenschappelijke werkruimte.


BIJZONDERHEDEN
- Appartement gelegen in één van de duurzaamste gebouwen van Nederland
- Casco afwerking. Oplevering is exclusief keuken, wand- en vloerafwerking maar inclusief sanitair
- Koopsom is inclusief eeuwigdurende afgekochte erfpacht
- Verwachte oplevering Q2-2023
- Ruime woonetage met open keuken
- 3 slaapkamers
- Terras
- 2 separate wc’s
- Inpandige berging
- ‘Shared-living’ concept, gemeenschappelijke ruimte in de woontoren, bar/restaurant, gym en gemeenschappelijke werkruimte;
- Duurzaam: het gebouw gebruikt de zon, de wind en slaat warmte en koude op in de grond. Regenwater en warm water worden optimaal (her)gebruikt. Groene gevels en daktuinen zorgen voor minder snelle opwarming van het gebouw
- Project notaris: Brummelhuis Notariaat


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Contact
Property request
  1. Send Email to Offerer

  2. MESSAGE:


Joan Dik, Marie Christine Lodewijk & Elisabeth van Zijverden
Keizersgracht 321
1016 EE Amsterdam