1043 Amsterdam (NLD)
Tuinwoning (Bouwnummer 255)
Render Vertical West - pocketpark 2 4 3 1 011_2160 014_2160 064_2160 085_2160 575-x-400kopie.jpg-N4 Render Vertical West - corridor 401b318c3da1087aa10bb3592e7eeda72b09446b 103764843_amsterdam_slote_1e_verdieping_1e_verdieping_20220125_c627d1 103764843_amsterdam_slote_2e_verdieping_2e_verdieping_20220125_e43fb8 f2e3b8214494debff7f8c7c33c9ef3bce783a30c ?>
Wohnfläche ca. 165 m² Zimmer 5 Kaufpreis 1.075.000 EUR
Objektnummer NL22185384
Kaufpreis 1.075.000 EUR
Wohnfläche ca. 165 m²
Bezugsfrei ab nach Vereinbarung
Zimmer 5
Energieausweis
Energieinformation Zum Zeitpunkt der Anzeigenerstellung lag kein Energieausweis vor.
Objektbeschreibung
Geweldig wonen in een duurzame tuinwoning geheel in het groen in een opkomende buurt!
Dit prachtige nieuwbouw appartement (165 m2) verdeeld over twee woonlagen is onderdeel van het duurzame nieuwbouw project VERTICAL en beschikt over een woonetage met open keuken, 3 slaapkamers, badkamer, separate wc, inpandige berging en terras (ca. 14 m2) en is gelegen op steenworp afstand van Station Sloterdijk.
LOCATIE
Het gebied rond Station Sloterdijk in Amsterdam-West transformeert in een rap tempo van een locatie met een monocultuur naar een gemengd woon- en werkgebied. Het is een echte hub-locatie. Nice to stay in, easy to go out. Zo is trein-, bus- en metrostation Amsterdam-Sloterdijk op loopafstand, sta je binnen een kwartier op Schiphol Airport of het centrum van Amsterdam, ben je met tien minuten fietsen in Westerpark en op een half uur rijden ligt de zee voor een dagje strand.
TUINWONING/LAYOUT (nr. 255)
Het appartement ligt in de middelste en tevens laagste toren, Vertical Center, op de eerste en tweede verdieping, bereikbaar via de gemeenschappelijke daktuin per trap of lift.
Eerste verdieping: Entree; hal met aparte wc met fonteintje en trap naar boven. Middels enkele treden bereik je de woonkamer. De woonkamer is een speelse ruimte met verschil in hoogte, open keuken en een ruim aanpandig terras. Tevens is er via de woonkamer toegang tot een interne berging met wasmachine aansluiting.
Tweede verdieping: Ruime overloop met toegang tot alle ruimtes. Aan voorzijde de eerste ruime slaapkamer, in het midden de tweede slaapkamer en de badkamer voorzien van ligbad, douche, wc en wastafel. Aan achterzijde de ruime derde slaapkamer.
Tot slot is er een tweede berging bereikbaar via de buitenkant.
VERTICAL
De tuinwoning maakt onderdeel uit van het project Vertical dat bestaat uit 3 deelgebieden: “East” met een hoge toren met 112 appartementen, “Center” met 14 stads- en tuinwoningen in laagbouw en een middelhoge toren “West” met 42 huurwoningen. Het project is door 5 Nederlandse architecten ontworpen en voldoet helemaal aan de hedendaagse wensen op het gebied van duurzaamheid: Vertical wordt één van de duurzaamste gebouwen van Nederland. Daarnaast is er volop gedacht aan het hebben van buiten- en werkruimte. Het ontwerp is organisch vanwege het vele groen door de verticale tuinen. Vanwege de transformatie van de buurt van business district naar een diverse wijk als woon- werkgebied is er ook gedacht aan gezelligheid door het “shared living”- concept. Vrienden of buurtgenoten ontmoeten is mogelijk op een etage in de woontoren. Daarnaast beschikt het complex over een bar/restaurant, een gym en gemeenschappelijke werkruimte.
BIJZONDERHEDEN
- Appartement gelegen in één van de duurzaamste gebouwen van Nederland
- Casco afwerking. Oplevering is exclusief keuken, wand- en vloerafwerking maar inclusief sanitair
- Koopsom is inclusief eeuwigdurende afgekochte erfpacht
- Verwachte oplevering Q2-2023
- Ruime woonetage met open keuken
- 3 slaapkamers
- Terras
- Separate wc
- Inpandige én externe berging
- Mogelijkheid tot koop van een parkeerplaats in de ondergelegen garage voor € 45.000 of een dubbele voor € 60.000
- ‘Shared-living’ concept, gemeenschappelijke ruimte in de woontoren, bar/restaurant, gym en gemeenschappelijke werkruimte;
- Duurzaam: het gebouw gebruikt de zon, de wind en slaat warmte en koude op in de grond. Regenwater en warm water worden optimaal (her)gebruikt. Groene gevels en daktuinen zorgen voor minder snelle opwarming van het gebouw
- Project notaris: Brummelhuis Notariaat
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM
voorwaarden.
Kontakt
Immobilie anfragen
  1. E-Mail an Anbieter senden

  2. IHRE NACHRICHT:


Shop Amsterdam
Joan Dik, Marie Christine Lodewijk & Elisabeth van Zijverden
Keizersgracht 321
1016 EE Amsterdam