1017 EL Amsterdam (NLD)
Keizersgracht 550
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Keizersgracht 550 - 1 Keizersgracht 550 - 2 Keizersgracht 550 - foto 2 Keizersgracht_550_Amsterdam-3 Keizersgracht_550_Amsterdam-4 Keizersgracht_550_Amsterdam-19 Keizersgracht_550_Amsterdam-20 Keizersgracht_550_Amsterdam-21 Keizersgracht_550_Amsterdam-22 Keizersgracht_550_Amsterdam-23 Keizersgracht_550_Amsterdam-24 Keizersgracht_550_Amsterdam-25 Keizersgracht_550_Amsterdam-26 Keizersgracht_550_Amsterdam-32 Keizersgracht_550_Amsterdam-33 Keizersgracht_550_Amsterdam-34 Keizersgracht_550_Amsterdam-35 Keizersgracht_550_Amsterdam-36 Keizersgracht_550_Amsterdam-37 ?>
Wohnfläche ca. 328 m² Grundstück 268 m² Zimmer 12 Kaufpreis 3.500.000 EUR
Objektnummer NL22185367
Kaufpreis 3.500.000 EUR
Wohnfläche ca. 328 m²
Haustyp Mehrfamilienhaus
Bezugsfrei ab nach Vereinbarung
Zimmer 12
Schlafzimmer 6
Badezimmer 1
Energieausweis
Energieinformation Zum Zeitpunkt der Anzeigenerstellung lag kein Energieausweis vor.
Objektbeschreibung
UNIEKE KANS! CHARMANT EN RUIM RIJKSMONUMENTAAL PAND (327 M2) MET DIEPE TUIN (135 M2) MET VELE MOGELIJKHEDEN GELEGEN OP EIGEN GROND EN OP EEN TOP LOCATIE!
Dit grachtenpand met hijsbalk is gebouwd omstreeks 1735, kent een mooie, lange historie en heeft nog veel originele details. Qua wooncomfort voldoet het pand niet meer aan de huidige maatstaven, dus aspirant-kopers dienen rekening te houden met een renovatie.
Funderingsherstel is op korte termijn noodzakelijk.
LOCATIE
Dit bijzondere grachtenpand is gelegen op een toplocatie in de historische binnenstad van Amsterdam, op een van de mooiste plekken van de Keizersgracht, nabij de Spiegelstraat, Leidsestraat, het Rijksmuseum en het Amstelveld.
De woning bevindt zich op loopafstand van het Rijksmuseum, Koninklijk Theater Carre, de Stopera op het Waterlooplein en de Amstel voor het nodige vertier en tal aan watersportmogelijkheden.
In de buurt zijn diverse mogelijkheden voor de dagelijkse boodschappen, met ook diverse speciaalzaken zoals een groenteman, visboer en traiteur om de hoek.
In de directe nabijheid bevinden zich voortreffelijke restaurants, gezellige lunchrooms en koffiesalons. Voor sport en ontspanning is het Vondelpark op loopafstand.
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend.
Diverse tramlijnen rijden vanaf de Leidsestraat en de Noord/Zuidlijn halte Vijzelgracht is op loopafstand. Zo zijn het Centraal Station als ook de Zuidas binnen enkele minuten te bereiken.
INDELING
BEGANE GROND
Entree met aan rechterzijde direct een ruime werkplaats. Hal met marmeren vloer, halverwege bevindt zich een washok.
In de achterkamer de charmante maar eenvoudige keuken, separate wc op de hal.
De zonnige tuin is gelegen op het zuiden en heeft een diepte van 30 meter. De tuin is toegankelijk via de keuken, middels openslaande deuren.
Achterin de tuin bevindt zich een tuinhuis, deze kan perfect dienen als opbergruimte.
EERSTE VERDIEPING
Middels het trappenhuis naar de eerste verdieping, halverwege de trap aan de achterzijde de bibliotheek/werkkamer.
Middels trap naar voorzijde, hier is de zeer ruime en sfeervolle woonkamer met eetgedeelte en met openhaard.
De grote raampartijen gecombineerd met de hoge plafonds zorgen voor een licht en ruimtelijk gevoel. Vanuit de woonkamer heeft u fantastisch uitzicht over de gracht!
TWEEDE VERDIEPING
Middels het trappenhuis naar de tweede verdieping. Aan achterzijde bevindt zich een ruime slaapkamer met uitzicht over de tuinen. In de hal is een douche aanwezig.
Aan de voorzijde van deze verdieping een riante slaapkamer met hoogte en veel daglichttoetreding met badkamer en-suite. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en een wc.
DERDE VERDIEPING
Middels het trappenhuis naar de derde verdieping, op dit moment voorzien van een woonkamer, een keuken en een ruime slaapkamer aan achterzijde. Ook op deze verdieping bevindt zich een separate wc.
VIERDE & VIJFDE VERDIEPING
De zolder is verdeeld over deze beide verdiepingen. In totaal dus circa 64 m2 aan multifunctionele ruimte! De zolder is zowel via de hal als via de slaapkamer te bereiken.
BIJZONDERHEDEN
-Funderingsherstel is noodzakelijk
-Woonoppervlakte 327 m2 (NEN-2580 certificaat aanwezig)
-Fraaie zonnige tuin op het zuidwesten met tuinhuis
-Overige inpandige ruimte 93 m2
-Rijksmonument
-Geheel grachtenpand
-EIGEN GROND!
-Prachtig uitzicht over de gracht
-Dient intern gemoderniseerd te worden
-Bestemming gemengd-1
-Bouwjaar: 1735
-Een energielabel is niet verplicht gezien het een Rijksmonument betreft
-Oplevering in overleg
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Kontakt
Immobilie anfragen
  1. E-Mail an Anbieter senden

  2. IHRE NACHRICHT:


Shop Amsterdam
Joan Dik, Marie Christine Lodewijk & Elisabeth van Zijverden
Keizersgracht 321
1016 EE Amsterdam