03509 Finestrat (ESP)

Casa / Chalet en Venta en Finestrat, Alicante

fav icon
Wohnfläche ca. 225 m² Zimmer 3 Kaufpreis 765.000 EUR
Objektnummer NE1235V
Kaufpreis 765.000 EUR
Wohnfläche ca. 225 m²
Haus Villa
Bezugsfrei ab nach Vereinbarung
Zimmer 3
Schlafzimmer 3
Badezimmer 4
Ausstattung Schwimmbad
Objektbeschreibung

Kännetecken:

Denna lyxvilla handlar om den hisnande utsikten över Medelhavet. Du kommer att bli förälskad i det fantastiska landskapet.Funktioner:

Denna villa kommer med imponerande funktioner, inklusive:Säkerhet och gemensamma utrymmen: Anläggningen erbjuder 24-timmars bevakning och rymliga gemensamma utrymmen med pool och relaxavdelningar. Dess moderna design uppmuntrar till kvalitetstid med familj och vänner.

Villa Specifikationer: Villan är 225m2 stor, med 3 sovrum, 3 badrum, flera solarier, en privat pool och en inkluderad källare. Det ligger på en tomt på cirka 595m2, perfekt för att njuta av det underbara klimatet på Costa Blanca i en lugn miljö.

Utmärkt läge: Villan ligger i Finestrat och erbjuder privilegierad utsikt över Medelhavet och bergen. I närheten hittar du ett köpcentrum, flera stormarknader och vackra sandstränder bara 10 minuter bort. Kuststäder som Albir och Altea bjuder på fantastisk kultur och matupplevelser.

Tillgänglighet: Villan ligger bekvämt 30 minuter från Alicantes internationella flygplats och höghastighetstågstationen.

Beräknad leverans: Du kan förvänta dig att flytta in inom 18 till 24 månader, vilket gör att du kan börja njuta av ditt drömhem ganska snart.Område:40 minuter till Alicante Aeroport 

Köpcentrum och outlets 5 minuter

stranden i Benidorm 14 minuters bilresa

Restauranger 10 minuter

Motorväg 4 minuter

Altea 15 minuterProvisionsfritt för köparen!Von Poll Costa Blanca Team


Kontakt
Immobilie anfragen
  1. E-Mail an Anbieter senden

  2. IHRE NACHRICHT:
Yohanne Pezham Goergens & Nicolai Jensen
Carrer Benidorm, 2
E-03710 Calp